Badjak, een gekende naam onder de sambal liefhebbers, populair door zijn zoete smaak.
Chef Karl van Oma Dée Sambal heeft er zijn eigen twist aan gegeven door de toevoeging van de Trinidad Scorpion en Habanero pepers.
Deze sambal…
Komkommer, radijs en citroen, niet onmiddellijk ingrediënten die men associeert met sambal.
Maar dat is precies wat deze sambal zo uniek maakt, geperfectioneerd door Chef Karl over verschillende kooksessies.
Het was de komkommer…
Duivels pedis, een sambal voor gevorderden die menig mond en tong in vuur en vlam doet staan.
Precies wat je verwacht van een sambal met deze naam.
Het is de tweede heetste peper in de wereld de beruchte Trinidad Moruga Scorpion…
De Black Label 3.0 Limited edition van 2019 is hier!
Deze keer gemaakt met Trinidad Moruga Scorpion Chocolat en Carolina Reaper peper.Een sambal voor de hardcore chiliheads onder ons.
Een echte sambal Oelek van Oma Dee.
Chef Karl heeft een echte superversie van deze populaire sambalvariant gecreërd.Deze sambal wordt gemaakt van pepers die niet mooi genoeg zijn om in de winkels te liggen.
een echte 'No Waste…